Nieuws van Sekoia

8 essentiële stappen
op weg naar papierloos werken

Door de druk op de zorgsector lopen sommige organisaties tegen hun grenzen aan. Deze transformatie omvat ook digitalisering en nieuwe hulpmiddelen om de efficiëntie en zorgkwaliteit te verbeteren. We hebben 8 stappen uitgewerkt die van pas kunnen komen bij het overschakelen van papieren zorgbeheer naar een digitale oplossing.

31.08.2017   |   MEER LEZEN
3 zorgen
over digitalisering

De aantrekkingskracht van digitalisering is groter dan ooit en de zorgsector verschilt daarin niet van andere sectoren. Wij constateren dat er binnen de zorgsector een groeiende belangstelling is voor digitale apparaten en diensten. Als gevolg van de grote demografische druk en de vele bezuinigingen zien we een grotere vraag naar efficiëntie. Het digitaliseringsproces wordt dan ook door velen gezien als een deel van het antwoord op de sociale initiatieven van de toekomst.

17.08.2017   |   MEER LEZEN
Tablets helpen
incidenten terugdringen

Een woonzorgdorp in Denemarken heeft veel baat bij de digitale oplossing die werd ingevoerd om de efficiëntie te verhogen en het aantal incidenten te verlagen.

03.07.2017   |   MEER LEZEN
Gegevens als onderdeel van
persoonsgerichte zorg

Naarmate er meer eisen worden gesteld ten aanzien van de vastlegging van zorgniveaus, groeit ook de hoeveelheid beschikbare gegevens binnen woonzorgcentra. Over het algemeen is dit een positieve ontwikkeling, omdat het managers én medewerkers in staat stelt om beslissingen te baseren op feiten in plaats van op gevoelens en inschattingen.

23.06.2017   |   MEER LEZEN
Van incidenten rapporteren
tot incidenten voorkomen

Grote of kleine incidenten in woonzorgcentra baren veel zorgmanagers kopzorgen. Hoe kunnen we die vermijden en hoe voorkomen we dat zorgverleners wakker liggen als niet alles verloopt zoals verwacht of gewenst?

11.05.2017   |   MEER LEZEN
Vaarwel papierwerk
Hallo digitaal

De afgelopen vijf jaar hebben veel woonzorgcentra in Noord-Europa vaarwel gezegd tegen tijdrovend papierwerk en de immer verdwijnende post-its, en hebben in de plaats daarvan de vele voordelen van digitalisering en cloudcomputing omarmd. Sekoia biedt woonzorgcentra het ideale hulpmiddel om iets te doen tegen het gebrek aan overzicht en de papieren rompslomp.

06.04.2017   |   MEER LEZEN
Digitale zorgplanning

Het samenwerkingsverband van Sekoia, leverancier van digitale zorgplannen, en Sky, internationale aanbieder van business connectivity services, ondersteunt de 'papierloze' revolutie binnen de maatschappelijke zorg voor volwassenen.

16.03.2017   |   MEER LEZEN
CQC promoot digitale technologie
tijdens rondetafel bij Sekoia

Sekoia bracht leiders uit de gezondheids- en socialezorgsector in het VK samen voor een rondetafelgesprek in de Deense ambassade om te praten over 'uitstekende' zorgverlening en de toekomst van digitalisering in de zorgsector in het VK.

07.02.2017   |   MEER LEZEN
Tips van een
uitstekende dienstverlener

Hoe onderscheidt een uitstekende zorgverlener zich? We vroegen een zorgverlener naar zijn ideeën en tips om een woonzorgcentrum te laten uitblinken. Tej Sehmi van Rochmills Group draagt zijn steentje bij aan een uitstekende zorg.

15.12.2016   |   MEER LEZEN
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Sekoia   /   2 Eastbourne Terrace   /   London W2 6LG   /   contact@sekoia-care.co.uk   /   Bel 07713 462853 Sekoia
2 Eastbourne Terrace   /   London W2 6LG
contact@sekoia-care.co.uk   /   Bel 07713 462853
Sekoia
2 Eastbourne Terrace
London W2 6LG
contact@sekoia-care.co.uk
Bel 07713 462853