Care Home
Open Day

Care Home Open Day heeft in de afgelopen 4 jaar veel bereikt. De organisatie spoort woonzorgcentra aan om elk jaar op 17 juni de deuren te openen voor de lokale bevolking. Het thema van dit jaar is 'vieren' en wij doen daar graag aan mee.

U kiest zelf wat u tijdens uw evenement viert, bijvoorbeeld de verjaardag van de koningin, de Olympische spelen in Rio, de weg naar de zege van het nationale team tijdens het EK voetbal of iets totaal anders dat de aandacht verdient. 

Goede woonzorgcentra leveren het hele jaar door geweldig werk en op deze speciale dag openen zij de deuren om iedereen te verwelkomen.

Of krijg een voorproefje in de video op de website.

 

 

 

8 essentiële stappen
op weg naar papierloos werken

Door de druk op de zorgsector lopen sommige organisaties tegen hun grenzen aan. Deze transformatie omvat ook digitalisering en nieuwe hulpmiddelen om de efficiëntie en zorgkwaliteit te verbeteren. We hebben 8 stappen uitgewerkt die van pas kunnen komen bij het overschakelen van papieren zorgbeheer naar een digitale oplossing.

31.08.2017   |   MEER LEZEN
3 zorgen
over digitalisering

De aantrekkingskracht van digitalisering is groter dan ooit en de zorgsector verschilt daarin niet van andere sectoren. Wij constateren dat er binnen de zorgsector een groeiende belangstelling is voor digitale apparaten en diensten. Als gevolg van de grote demografische druk en de vele bezuinigingen zien we een grotere vraag naar efficiëntie. Het digitaliseringsproces wordt dan ook door velen gezien als een deel van het antwoord op de sociale initiatieven van de toekomst.

17.08.2017   |   MEER LEZEN
Tablets helpen
incidenten terugdringen

Een woonzorgdorp in Denemarken heeft veel baat bij de digitale oplossing die werd ingevoerd om de efficiëntie te verhogen en het aantal incidenten te verlagen.

03.07.2017   |   MEER LEZEN
Sekoia   /   2 Eastbourne Terrace   /   London W2 6LG   /   contact@sekoia-care.co.uk   /   Bel 07713 462853 Sekoia
2 Eastbourne Terrace   /   London W2 6LG
contact@sekoia-care.co.uk   /   Bel 07713 462853
Sekoia
2 Eastbourne Terrace
London W2 6LG
contact@sekoia-care.co.uk
Bel 07713 462853