Care Roadshow
in Villa Park

Yes! We zijn vandaag in Villa Park. Tijdens de Care Roadshow Birmingham kunnen wij zorgverleners ontmoeten die er, net als wij, van overtuigd zijn dat digitalisering dé manier is om de kwaliteit en efficiëntie van de zorg te verbeteren.

Het evenement staat in het teken van nieuwe oplossingen voor de zorg, nieuws uit de sector en biedt waardevolle gelegenheden om te netwerken. Er zullen veel interessante leveranciers aanwezig zijn die er hun producten en diensten presenteren.

Neem een kijkje bij Acacia Training en hun beroepspraktijkvorming of bij Rhino, een bedrijf dat ruim 40 jaar ervaring heeft met multizintuiglijke omgevingen voor ontspanning, stimulatie en geheugentraining.

Naast het beursgedeelte worden er ook inspirerende interactieve workshops aangeboden en er zijn seminars waarin industrieleiders de laatste ontwikkelingen presenteren.

8 essentiële stappen
op weg naar papierloos werken

Door de druk op de zorgsector lopen sommige organisaties tegen hun grenzen aan. Deze transformatie omvat ook digitalisering en nieuwe hulpmiddelen om de efficiëntie en zorgkwaliteit te verbeteren. We hebben 8 stappen uitgewerkt die van pas kunnen komen bij het overschakelen van papieren zorgbeheer naar een digitale oplossing.

31.08.2017   |   MEER LEZEN
3 zorgen
over digitalisering

De aantrekkingskracht van digitalisering is groter dan ooit en de zorgsector verschilt daarin niet van andere sectoren. Wij constateren dat er binnen de zorgsector een groeiende belangstelling is voor digitale apparaten en diensten. Als gevolg van de grote demografische druk en de vele bezuinigingen zien we een grotere vraag naar efficiëntie. Het digitaliseringsproces wordt dan ook door velen gezien als een deel van het antwoord op de sociale initiatieven van de toekomst.

17.08.2017   |   MEER LEZEN
Tablets helpen
incidenten terugdringen

Een woonzorgdorp in Denemarken heeft veel baat bij de digitale oplossing die werd ingevoerd om de efficiëntie te verhogen en het aantal incidenten te verlagen.

03.07.2017   |   MEER LEZEN
Sekoia   /   2 Eastbourne Terrace   /   London W2 6LG   /   contact@sekoia-care.co.uk   /   Bel 07713 462853 Sekoia
2 Eastbourne Terrace   /   London W2 6LG
contact@sekoia-care.co.uk   /   Bel 07713 462853
Sekoia
2 Eastbourne Terrace
London W2 6LG
contact@sekoia-care.co.uk
Bel 07713 462853