Gemeenten verhogen belastingen
om voor ouderenzorg te betalen

Uit onderzoek van de Local Government Association blijkt dat 143 van de 152 gemeenten in Engeland vanaf april de 'social care precept' (gemeentelijke belasting voor sociale zorg) gaat invoeren of plannen in die richting heeft.

De organisatie is er echter niet van overtuigd dat deze verhoging van gemeentelijke belastingen voldoende geld zal opleveren om de toenemende druk op de ouderenzorg te verlichten. 

Door op korte termijn actie te nemen, te innoveren en mogelijk ook nieuwe regelgeving in te voeren, moet er een beter evenwicht worden bereikt. Wat zeker niet mag gebeuren is dat de mensen in de zorgsector, de medewerkers en cliënten, nog verder worden belast.

Meer lezen in The Care Home Professional.

8 essentiële stappen
op weg naar papierloos werken

Door de druk op de zorgsector lopen sommige organisaties tegen hun grenzen aan. Deze transformatie omvat ook digitalisering en nieuwe hulpmiddelen om de efficiëntie en zorgkwaliteit te verbeteren. We hebben 8 stappen uitgewerkt die van pas kunnen komen bij het overschakelen van papieren zorgbeheer naar een digitale oplossing.

31.08.2017   |   MEER LEZEN
3 zorgen
over digitalisering

De aantrekkingskracht van digitalisering is groter dan ooit en de zorgsector verschilt daarin niet van andere sectoren. Wij constateren dat er binnen de zorgsector een groeiende belangstelling is voor digitale apparaten en diensten. Als gevolg van de grote demografische druk en de vele bezuinigingen zien we een grotere vraag naar efficiëntie. Het digitaliseringsproces wordt dan ook door velen gezien als een deel van het antwoord op de sociale initiatieven van de toekomst.

17.08.2017   |   MEER LEZEN
Tablets helpen
incidenten terugdringen

Een woonzorgdorp in Denemarken heeft veel baat bij de digitale oplossing die werd ingevoerd om de efficiëntie te verhogen en het aantal incidenten te verlagen.

03.07.2017   |   MEER LEZEN
Sekoia   /   2 Eastbourne Terrace   /   London W2 6LG   /   contact@sekoia-care.co.uk   /   Bel 07713 462853 Sekoia
2 Eastbourne Terrace   /   London W2 6LG
contact@sekoia-care.co.uk   /   Bel 07713 462853
Sekoia
2 Eastbourne Terrace
London W2 6LG
contact@sekoia-care.co.uk
Bel 07713 462853