Daydream
Believer
Er gaat momenteel een hartverwarmend verhaal uit de zorgsector viraal. En om eerlijk te zijn, vonden wij het ook ontzettend leuk. Tijdens een normale nachtdienst in Wansbeck Care Home, Choppington zingt een zorgverlener 'Daydream Believer' van The Monkees terwijl hij met een van de cliënten danst. De manager van het woonzorgcentrum plaatste de video op de website en het filmpje van Lee en Pat is inmiddels al meer dan 220.000 keer bekeken.

Vanochtend werd zorgverlener Lee tijdens op televisie geïnterviewd en een echte woonzorgcentrumheld genoemd. Zulke verhalen raken ons en we zijn dan ook heel blij met de positieve aandacht van de nationale en lokale media. Ga zo door!

Ook The Chronicle heeft hierover geschreven en plaatste de video van het liedje en de dans op zijn website.

Een opmerkelijke kanttekening bij dit verhaal is dat Ron, de broer van Pat (de cliënte), na de oorlog naar Canada emigreerde en zijn zus al meer dan 70 jaar niet meer had gezien. Hij kreeg deze deze video onder ogen en nam weer contact met haar op. Hij zegt nu dat hij graag terug naar het VK wil komen om de rest van zijn dagen met zijn zus door te brengen. 
8 essentiële stappen
op weg naar papierloos werken

Door de druk op de zorgsector lopen sommige organisaties tegen hun grenzen aan. Deze transformatie omvat ook digitalisering en nieuwe hulpmiddelen om de efficiëntie en zorgkwaliteit te verbeteren. We hebben 8 stappen uitgewerkt die van pas kunnen komen bij het overschakelen van papieren zorgbeheer naar een digitale oplossing.

31.08.2017   |   MEER LEZEN
3 zorgen
over digitalisering

De aantrekkingskracht van digitalisering is groter dan ooit en de zorgsector verschilt daarin niet van andere sectoren. Wij constateren dat er binnen de zorgsector een groeiende belangstelling is voor digitale apparaten en diensten. Als gevolg van de grote demografische druk en de vele bezuinigingen zien we een grotere vraag naar efficiëntie. Het digitaliseringsproces wordt dan ook door velen gezien als een deel van het antwoord op de sociale initiatieven van de toekomst.

17.08.2017   |   MEER LEZEN
Tablets helpen
incidenten terugdringen

Een woonzorgdorp in Denemarken heeft veel baat bij de digitale oplossing die werd ingevoerd om de efficiëntie te verhogen en het aantal incidenten te verlagen.

03.07.2017   |   MEER LEZEN
Sekoia   /   2 Eastbourne Terrace   /   London W2 6LG   /   contact@sekoia-care.co.uk   /   Bel 07713 462853 Sekoia
2 Eastbourne Terrace   /   London W2 6LG
contact@sekoia-care.co.uk   /   Bel 07713 462853
Sekoia
2 Eastbourne Terrace
London W2 6LG
contact@sekoia-care.co.uk
Bel 07713 462853