Great British
Care Awards

Deze vrijdag worden in Birmingham de jaarlijkse Great British Care Awards uitgereikt. We vinden het een zeer positief signaal dat het niet alleen filmsterren en muzikanten worden geëerd vanwege hun jarenlange inzet.

Dat is precies de reden waarom Sekoia een digitale werkstroomoplossing voor woonzorgcentra biedt die tijd bespaart – tijd die u kunt besteden aan uw kerntaak, het verlenen van zorg.

Bij Sekoia willen we personen ondersteunen die zorg dragen voor hulpbehoevende mensen. We zijn eigenlijk een soort Q voor alle 007's of een Robin voor alle Batmans in de zorgwereld.

Met andere woorden, alle helden hebben technische snufjes nodig. Neem een kijkje op www.sekoia-care-co.uk om te zien hoe Sekoia uw helden kan ondersteunen.

De Great British Care Awards zijn een reeks evenementen door heel Engeland over het onderwerp uitmuntendheid in de zorgsector. Het doel van de prijs is mensen in het zonnetje te zetten die binnen hun werkgebied uitmuntend werk verrichten. Sekoia mag de 'Outstanding Contribution to Social Care Award' uitreiken, iets waar we erg trots op zijn.

8 essentiële stappen
op weg naar papierloos werken

Door de druk op de zorgsector lopen sommige organisaties tegen hun grenzen aan. Deze transformatie omvat ook digitalisering en nieuwe hulpmiddelen om de efficiëntie en zorgkwaliteit te verbeteren. We hebben 8 stappen uitgewerkt die van pas kunnen komen bij het overschakelen van papieren zorgbeheer naar een digitale oplossing.

31.08.2017   |   MEER LEZEN
3 zorgen
over digitalisering

De aantrekkingskracht van digitalisering is groter dan ooit en de zorgsector verschilt daarin niet van andere sectoren. Wij constateren dat er binnen de zorgsector een groeiende belangstelling is voor digitale apparaten en diensten. Als gevolg van de grote demografische druk en de vele bezuinigingen zien we een grotere vraag naar efficiëntie. Het digitaliseringsproces wordt dan ook door velen gezien als een deel van het antwoord op de sociale initiatieven van de toekomst.

17.08.2017   |   MEER LEZEN
Tablets helpen
incidenten terugdringen

Een woonzorgdorp in Denemarken heeft veel baat bij de digitale oplossing die werd ingevoerd om de efficiëntie te verhogen en het aantal incidenten te verlagen.

03.07.2017   |   MEER LEZEN
Sekoia   /   2 Eastbourne Terrace   /   London W2 6LG   /   contact@sekoia-care.co.uk   /   Bel 07713 462853 Sekoia
2 Eastbourne Terrace   /   London W2 6LG
contact@sekoia-care.co.uk   /   Bel 07713 462853
Sekoia
2 Eastbourne Terrace
London W2 6LG
contact@sekoia-care.co.uk
Bel 07713 462853