Ontmoet ons op
Health + Care

Health + Care is de grootste nationale zorgconferentie. Dit evenement bestaat uit vier shows in één en is het enige evenement waarbij de nationale gezondheidsdienst van Engeland, de NHS, zorgverleners, volksgezondheidsdiensten en lokale autoriteiten samenkomen. Het is de grootste jaarlijkse bijeenkomst van overheidsvertegenwoordigers, dienstverleners en hun leveranciers. De conferentie vindt plaats op 29 en 30 juni en er worden meer dan 9.000 deelnemers verwacht.

Sekoia zal zich, als onderdeel van het officiële conferentieprogramma profileren tijdens een presentatie over de 'implementatie van digitale oplossingen in woonzorgcentra'. Het resultaat is een mooi relaas geworden met de 'oorlogsverhalen' van Sekoia. Van Rihanna tot Australië. We zullen er enkele met u delen.

 

 

8 essentiële stappen
op weg naar papierloos werken

Door de druk op de zorgsector lopen sommige organisaties tegen hun grenzen aan. Deze transformatie omvat ook digitalisering en nieuwe hulpmiddelen om de efficiëntie en zorgkwaliteit te verbeteren. We hebben 8 stappen uitgewerkt die van pas kunnen komen bij het overschakelen van papieren zorgbeheer naar een digitale oplossing.

31.08.2017   |   MEER LEZEN
3 zorgen
over digitalisering

De aantrekkingskracht van digitalisering is groter dan ooit en de zorgsector verschilt daarin niet van andere sectoren. Wij constateren dat er binnen de zorgsector een groeiende belangstelling is voor digitale apparaten en diensten. Als gevolg van de grote demografische druk en de vele bezuinigingen zien we een grotere vraag naar efficiëntie. Het digitaliseringsproces wordt dan ook door velen gezien als een deel van het antwoord op de sociale initiatieven van de toekomst.

17.08.2017   |   MEER LEZEN
Tablets helpen
incidenten terugdringen

Een woonzorgdorp in Denemarken heeft veel baat bij de digitale oplossing die werd ingevoerd om de efficiëntie te verhogen en het aantal incidenten te verlagen.

03.07.2017   |   MEER LEZEN
Sekoia   /   2 Eastbourne Terrace   /   London W2 6LG   /   contact@sekoia-care.co.uk   /   Bel 07713 462853 Sekoia
2 Eastbourne Terrace   /   London W2 6LG
contact@sekoia-care.co.uk   /   Bel 07713 462853
Sekoia
2 Eastbourne Terrace
London W2 6LG
contact@sekoia-care.co.uk
Bel 07713 462853