Kostbare tijd
voor zorg

Alle beheerders van woonzorgcentra kunnen baat hebben bij digitale zorgplanning en -beheer. Care Home Professional magazine sprak met de manager van Orton Manor Nursing Home om meer te weten te komen over hoe Sekoia kostbare tijd kan vrijmaken voor zorgtaken.

Lees hier het 3 pagina's tellende interview met Iram Khan en ontdek welke gedachten en gevoelens er komen kijken bij de overstap van papier naar digitaal. 

Tot voor kort werkten de zorgteams in Orton Manor hoofdzakelijk met papieren hulpmiddelen, zodat er een aanzienlijke druk op hen lag om het zorg- en het medicatieplan van elke bewoner up-to-date te houden. Het feit dat er voor de zorgplanning en voor backofficetaken afzonderlijke systemen waren, maakte de administratie en zorgverlening onnodig belastend.

Mevrouw Khan wist dat een papierloos digitaal systeem veel effici├źnter zou zijn en daarom stelde ze alles in het werk om de juiste technologie te vinden. En de reis is nu begonnen.

8 essentiële stappen
op weg naar papierloos werken

Door de druk op de zorgsector lopen sommige organisaties tegen hun grenzen aan. Deze transformatie omvat ook digitalisering en nieuwe hulpmiddelen om de efficiëntie en zorgkwaliteit te verbeteren. We hebben 8 stappen uitgewerkt die van pas kunnen komen bij het overschakelen van papieren zorgbeheer naar een digitale oplossing.

31.08.2017   |   MEER LEZEN
3 zorgen
over digitalisering

De aantrekkingskracht van digitalisering is groter dan ooit en de zorgsector verschilt daarin niet van andere sectoren. Wij constateren dat er binnen de zorgsector een groeiende belangstelling is voor digitale apparaten en diensten. Als gevolg van de grote demografische druk en de vele bezuinigingen zien we een grotere vraag naar efficiëntie. Het digitaliseringsproces wordt dan ook door velen gezien als een deel van het antwoord op de sociale initiatieven van de toekomst.

17.08.2017   |   MEER LEZEN
Tablets helpen
incidenten terugdringen

Een woonzorgdorp in Denemarken heeft veel baat bij de digitale oplossing die werd ingevoerd om de efficiëntie te verhogen en het aantal incidenten te verlagen.

03.07.2017   |   MEER LEZEN
Sekoia   /   2 Eastbourne Terrace   /   London W2 6LG   /   contact@sekoia-care.co.uk   /   Bel 07713 462853 Sekoia
2 Eastbourne Terrace   /   London W2 6LG
contact@sekoia-care.co.uk   /   Bel 07713 462853
Sekoia
2 Eastbourne Terrace
London W2 6LG
contact@sekoia-care.co.uk
Bel 07713 462853