Ontdek meer dan alleen
producten bij de Care Roadshows

Met het einde van 2016 in zicht maakt Care Roadshows zich klaar voor het laatste evenement dat op dinsdag 15 november wordt gehouden in Epsom Downs Racecourse. Zorgverleners uit alle windstreken hebben toegang tot gratis CPD-cursussen, workshops gegeven door de enthousiasmerende Oomph! Wellness in combinatie met een scala aan leveranciers en deskundigen die nieuwe producten en diensten voor de zorgsector presenteren.

En ook hier kunt u ons tegenkomen.

Dit evenement is een vertrouwd platform voor iedereen die in de zorgsector werkt, en omdat het evenement gratis is voor bezoekers, kijken we ernaar uit om u op onze stand te verwelkomen.

Ed Watkinson, directeur Zorgkwaliteit, keert terug op het podium met zijn seminar 'The Outstanding Journey' dat de afgelopen jaren steeds volle zalen trok. Ook de expert Sheila Scott zal aanwezig zijn om haar seminar 'Learning the Lessons' te presenteren. Sheila zal ingaan op de veranderingen die in de afgelopen twee jaren zijn doorgevoerd, waaronder de nieuwe CQC-regelingen en de National Living Wage.

Een ander niet te missen seminar is dat van Segun Oladokun, hoofd van Inspectie bij CQC (Care Quality Commission), die uitlegt hoe de CQC tussen 2016 en 2020 gaat veranderen en de bevindingen van het State of Care-rapport voor 2016 bespreekt. 

U kunt uw bezoek alvast plannen op Care Roadshow.

Locatie en datum:

15 november 2016 in Epsom Downs Racecourse

De show is open van 9.30 tot 15 uur. Toegang, seminars, workshops en parkeren zijn allemaal gratis.

8 essentiële stappen
op weg naar papierloos werken

Door de druk op de zorgsector lopen sommige organisaties tegen hun grenzen aan. Deze transformatie omvat ook digitalisering en nieuwe hulpmiddelen om de efficiëntie en zorgkwaliteit te verbeteren. We hebben 8 stappen uitgewerkt die van pas kunnen komen bij het overschakelen van papieren zorgbeheer naar een digitale oplossing.

31.08.2017   |   MEER LEZEN
3 zorgen
over digitalisering

De aantrekkingskracht van digitalisering is groter dan ooit en de zorgsector verschilt daarin niet van andere sectoren. Wij constateren dat er binnen de zorgsector een groeiende belangstelling is voor digitale apparaten en diensten. Als gevolg van de grote demografische druk en de vele bezuinigingen zien we een grotere vraag naar efficiëntie. Het digitaliseringsproces wordt dan ook door velen gezien als een deel van het antwoord op de sociale initiatieven van de toekomst.

17.08.2017   |   MEER LEZEN
Tablets helpen
incidenten terugdringen

Een woonzorgdorp in Denemarken heeft veel baat bij de digitale oplossing die werd ingevoerd om de efficiëntie te verhogen en het aantal incidenten te verlagen.

03.07.2017   |   MEER LEZEN
Sekoia   /   2 Eastbourne Terrace   /   London W2 6LG   /   contact@sekoia-care.co.uk   /   Bel 07713 462853 Sekoia
2 Eastbourne Terrace   /   London W2 6LG
contact@sekoia-care.co.uk   /   Bel 07713 462853
Sekoia
2 Eastbourne Terrace
London W2 6LG
contact@sekoia-care.co.uk
Bel 07713 462853