'Speelgoedgeld' voor de
internationale groei van Sekoia

Sekoia ontvangt een Serie B-investering van 3 miljoen euro van SPG en participatiemaatschappij Northcap. De strijd om de leiderspositie op het vlak van zorgpuntsoftware (point-of-caresoftware) voor de sector van de woonzorgcentra is begonnen.

"Wij beschouwen Sekoia als een interessant product dat niet alleen inspeelt op een groeiende markt, maar ook antwoord biedt op een sympathieke uitdaging om de zorgsector, in lijn met onze waarden, te verbeteren. We kijken ernaar uit om met het enthousiaste managementteam van het bedrijf samen te werken en gezamenlijk onze ontwikkeling en groei daadkrachtig aan te pakken", vertellen Susanne en Peter Gjørup, eigenaars van SPG. Peter is de voormalige CEO en mede-eigenaar van TOP-TOY, de grootste speelgoedwinkelketen in de Noordse regio.

De investering onderstreept de sterke marktpositie van Sekoia, dat zijn werkgebied in de afgelopen 3 jaar fors heeft uitgebreid en inmiddels meer dan 10.000 gebruikers in Denemarken, Zweden en Engeland telt.

"Dit is voor alle bestaande klanten een signaal dat we blijven werken aan onze ambitie om 's werelds beste zorgpuntplatform te worden. We versterken momenteel onze internationale focus om nieuwe markten aan te boren", legt CEO Mads Fischer Rasmussen uit.

Kwaliteitsverbeteringen en minder fouten binnen de zorg
Voor de klant betekent Sekoia een kwalitatief hoogwaardigere werkstroom, als tegenwicht voor het achterblijvende innovatieniveau binnen de sector in de afgelopen jaren. Digitalisering zorgt dat kostbare tijd niet langer aan administratieve taken, maar aan essentiële zorgtaken kan worden besteed. Voor de meeste woonzorgcentra en hun zorgverleners is dat een goede zaak.

Achter Sekoia staat een solide oprichtersgroep, evenals voormalig CEO van Just Eat en particuliere investeerder Klaus Nyengaard. Daarnaast bestaat de groep van eigenaars uit de Deense participatiemaatschappij Northcap, die de Serie A-investering begin 2015 leidde.

"Wij juichen het versterkte team toe en kijken ernaar uit om ook internationaal voet aan de grond te krijgen. Sekoia is één van die nicheproducten die je echt wilt zien slagen, omdat ze kwaliteit en efficiëntie in een aantrekkelijke mix samenbrengen", zegt algemeen partner binnen Northcap, Kim Wiencken.

8 essentiële stappen
op weg naar papierloos werken

Door de druk op de zorgsector lopen sommige organisaties tegen hun grenzen aan. Deze transformatie omvat ook digitalisering en nieuwe hulpmiddelen om de efficiëntie en zorgkwaliteit te verbeteren. We hebben 8 stappen uitgewerkt die van pas kunnen komen bij het overschakelen van papieren zorgbeheer naar een digitale oplossing.

31.08.2017   |   MEER LEZEN
3 zorgen
over digitalisering

De aantrekkingskracht van digitalisering is groter dan ooit en de zorgsector verschilt daarin niet van andere sectoren. Wij constateren dat er binnen de zorgsector een groeiende belangstelling is voor digitale apparaten en diensten. Als gevolg van de grote demografische druk en de vele bezuinigingen zien we een grotere vraag naar efficiëntie. Het digitaliseringsproces wordt dan ook door velen gezien als een deel van het antwoord op de sociale initiatieven van de toekomst.

17.08.2017   |   MEER LEZEN
Tablets helpen
incidenten terugdringen

Een woonzorgdorp in Denemarken heeft veel baat bij de digitale oplossing die werd ingevoerd om de efficiëntie te verhogen en het aantal incidenten te verlagen.

03.07.2017   |   MEER LEZEN
Sekoia   /   2 Eastbourne Terrace   /   London W2 6LG   /   contact@sekoia-care.co.uk   /   Bel 07713 462853 Sekoia
2 Eastbourne Terrace   /   London W2 6LG
contact@sekoia-care.co.uk   /   Bel 07713 462853
Sekoia
2 Eastbourne Terrace
London W2 6LG
contact@sekoia-care.co.uk
Bel 07713 462853