Ontketen uw
innerlijke dichter

De cliënten van woonzorgcentrum Aden Court in Huddersfield delen al sinds enige tijd hun favoriete gedichten met elkaar tijdens de maandelijkse bijeenkomsten van hun poëzieclub. En dat alles in een luchthartige sfeer waarbij iedereen kan meedoen 

In The Carer lezen we dat poëzie bijzonder populair is bij de cliënten. Velen grijpen de kans om herinneringen op te halen en gedichten uit hun verleden voor te dragen. 

De club beoordeelt momenteel alle favoriete gedichten, waarbij elke cliënt een cijfer mag geven voor de voorgedragen gedichten. De gedichten met de hoogste score worden in een boek uitgegeven. Al geselecteerd zijn 'Daffodils' van William Wordsworth, 'The Owl and the Pussycat' van Edward Lear en 'Flanders Fields' van John McCrae.

Onze favoriet zit er nog niet bij:

'The Love Song of J. Alfred Prufrock' van T.S. Eliot:

Let us go then, you and I, 
When the evening is spread out against the sky 
Like a patient etherized upon a table; 
Let us go, through certain half-deserted streets, 
The muttering retreats 
Of restless nights in one-night cheap hotels 
And sawdust restaurants with oyster-shells: 
Streets that follow like a tedious argument 
Of insidious intent 
To lead you to an overwhelming question ... 
Oh, do not ask, "What is it?" 
Let us go and make our visit.
8 essentiële stappen
op weg naar papierloos werken

Door de druk op de zorgsector lopen sommige organisaties tegen hun grenzen aan. Deze transformatie omvat ook digitalisering en nieuwe hulpmiddelen om de efficiëntie en zorgkwaliteit te verbeteren. We hebben 8 stappen uitgewerkt die van pas kunnen komen bij het overschakelen van papieren zorgbeheer naar een digitale oplossing.

31.08.2017   |   MEER LEZEN
3 zorgen
over digitalisering

De aantrekkingskracht van digitalisering is groter dan ooit en de zorgsector verschilt daarin niet van andere sectoren. Wij constateren dat er binnen de zorgsector een groeiende belangstelling is voor digitale apparaten en diensten. Als gevolg van de grote demografische druk en de vele bezuinigingen zien we een grotere vraag naar efficiëntie. Het digitaliseringsproces wordt dan ook door velen gezien als een deel van het antwoord op de sociale initiatieven van de toekomst.

17.08.2017   |   MEER LEZEN
Tablets helpen
incidenten terugdringen

Een woonzorgdorp in Denemarken heeft veel baat bij de digitale oplossing die werd ingevoerd om de efficiëntie te verhogen en het aantal incidenten te verlagen.

03.07.2017   |   MEER LEZEN
Sekoia   /   2 Eastbourne Terrace   /   London W2 6LG   /   contact@sekoia-care.co.uk   /   Bel 07713 462853 Sekoia
2 Eastbourne Terrace   /   London W2 6LG
contact@sekoia-care.co.uk   /   Bel 07713 462853
Sekoia
2 Eastbourne Terrace
London W2 6LG
contact@sekoia-care.co.uk
Bel 07713 462853