Bent u manager van een woonzorgcentrum?

Als manager van een woonzorgcentrum moet u dagelijks lastige beslissingen nemen. U moet niet alleen de best mogelijke zorg bieden, maar ook voldoen aan alle administratieve en wettelijke vereisten.

Sekoia is een digitaal platform dat speciaal is ontwikkeld voor woonzorgcentra. Onze apps helpen u bij uw dagelijkse uitdagingen en stroomlijnen de zorgverlening door alle zorgdoelen te coördineren en een helder overzicht te bieden van de zorg voor elke cliënt. Zo kunt u snel nagaan of iedereen altijd op het juiste moment de noodzakelijke zorg krijgt en kunt u tevens patronen opsporen, zodat u preventieve maatregelen kunt treffen om incidenten te voorkomen.


Het coördineren van de vele dagelijkse verantwoordelijkheden en taken in een woonzorgcentrum kan een flinke uitdaging zijn. Sekoia kan u helpen deze uitdaging aan te gaan door administratieve taken te stroomlijnen en uw zorgteam in staat te stellen meer tijd met cliënten door te brengen. Wij helpen een stressvrije omgeving te creëren die medewerkers en cliënten gelukkiger maakt.

Managers hebben directe toegang tot rapporten over de geplande dagelijkse zorgactiviteiten en kunnen zo nodig gemakkelijk extra personeel inplannen. De duidelijke overzichten waarbij alle noodzakelijke gegevens bij elkaar staan, geven u het inzicht en het vertrouwen om uw personeel te helpen bij het leveren van optimale prestaties.Het overzicht is een onderdeel van uw dag

In veel woonzorgcentra wordt er heel wat tijd besteed aan het invullen van formulieren en rapporten. Dankzij het gestroomlijnde digitale platform en de gebruiksvriendelijke archiveringsapplicatie van Sekoia zijn uw rapportageverplichtingen voortaan kinderspel.

"Vroeger vereiste de afdeling van gemeente [in Denemarken] een uitgebreide uitleg over de inhoud van het zorgplan van de cliënt. Nu gaat het veel meer over het meten van zorgresultaten en het welzijn van het individu. Met Sekoia kunnen we deze informatie in een handomdraai leveren en snel de gewenste gegevens oproepen als de dossierbeheerder contact opneemt."
Anja Toftgaard, maatschappelijk werker en professioneel coördinator in Holstebro.

Sekoia   /   2 Eastbourne Terrace   /   London W2 6LG   /   contact@sekoia-care.co.uk   /   Bel 07713 462853 Sekoia
2 Eastbourne Terrace   /   London W2 6LG
contact@sekoia-care.co.uk   /   Bel 07713 462853
Sekoia
2 Eastbourne Terrace
London W2 6LG
contact@sekoia-care.co.uk
Bel 07713 462853