Bent u een senior manager?

Sekoia is een digitaal platform dat de administratieve last voor het personeel vermindert, zodat er meer tijd overblijft voor zorgverlening en er minder fouten worden gemaakt. Deze tijdsbesparing – en de vele voordelen voor cliënten en uw zorgteam – kan tevens een financiële besparing betekenen.

Door de complexe regelgeving neemt in veel woonzorgcentra het invullen van formulieren, incidentenrapporten en het aanvullen van medische dossiers onevenredig veel tijd in beslag. Er blijft steeds minder tijd over voor de zorgverlening en dat vraagt om innovatief denken en nieuwe digitale hulpmiddelen. Met Sekoia kunnen essentiële administratieve taken snel en nauwkeurig worden uitgevoerd, zodat zorgverleners meer tijd hebben voor het bieden van hoogwaardige zorg.


Sekoia kan u geld besparen. Veel van onze klanten hebben hun investering binnen negen tot twaalf maanden terugverdiend. Zorgverleners kunnen meer tijd aan de cliënten besteden, waardoor ze tevredener zijn en het personeelsverloop daalt. Daarnaast worden er minder fouten gemaakt, zodat het management minder tijd hoeft te steken in incident-onderzoeken. Dit alles samen zorgt ervoor dat u met hetzelfde team meer zorg kunt leveren.  

Sekoia werd al met succes in meer dan 50 woonzorgcentra geïnstalleerd en ondersteunt inmiddels ruim 5.000 zorgverleners met meer dan één miljoen zorgtaken per maand. We kunnen dus terecht zeggen dat Sekoia al meerdere keren heeft bewezen dat het vanaf dag één het verschil maakt.Bewezen resultaten van Sekoia

Bij Sekoia begrijpen we dat u overtuigende zakelijke argumenten wilt zien voordat u in ons innovatieve platform investeert.  Het gebruik van Sekoia levert veel natuurlijke besparingen en efficiëntieverbeteringen op: minder papierwerk leidt bijvoorbeeld tot een tevredener team en dus tot minder personeelsverloop en lagere wervingskosten. Ons digitale platform kan dus niet alleen de zorgverlening verbeteren, maar ook waarde voor uw bedrijf creëren.

Samen met u maken wij eerst een gedetailleerde analyse van uw organisatie en zorgdiensten en bekijken we hoe Sekoia uw zorgverlening kan helpen optimaliseren indien u op ons digitale platform overschakelt. We beoordelen ook welke financiële voordelen de tijdsbesparing voor uw medewerkers uw organisatie kan opleveren. Onze klanten verdienen hun investering binnen een jaar terug en daarna zult u merken dat Sekoia ook tal van besparingen op de lange termijn kan opleveren.

Sekoia   /   2 Eastbourne Terrace   /   London W2 6LG   /   contact@sekoia-care.co.uk   /   Bel 07713 462853 Sekoia
2 Eastbourne Terrace   /   London W2 6LG
contact@sekoia-care.co.uk   /   Bel 07713 462853
Sekoia
2 Eastbourne Terrace
London W2 6LG
contact@sekoia-care.co.uk
Bel 07713 462853