Bent u een zorgverlener?

Het werk in woonzorgcentra wordt steeds zwaarder. Voor zorgverleners is het vaak een uitdaging om naast het invullen van de vereiste documenten en verslaglegging voldoende tijd over te houden voor de cliënt. Zij kunnen gedemotiveerd en overbelast raken door de administratieve verplichtingen, het invullen van de vele formulieren en het bijhouden van dossiers.

Sekoia kan dat veranderen door administratieve verantwoordelijkheden te stroomlijnen en eenvoudig toegang te bieden tot de informatie die u nodig hebt, wanneer en waar u die nodig hebt.


Doordat digitale dossiers met één muisklik kunnen worden opgevraagd, neemt het verplichte papierwerk slechts enkele seconden in beslag. Belangrijke informatie is continu beschikbaar en u weet altijd welke cliënt bij een bepaalde activiteit hulp nodig heeft. Zo kunt u meer tijd besteden aan de zorg dan aan het opschrijven van wat er gebeurd is.

Dankzij Sekoia gaat u met plezier naar uw werk, omdat u minder druk ervaart en elke cliënt de hoogwaardige zorg kunt bieden waarop hij of zij recht heeft.


Te veel druk; te weinig zorg

Zorgverleners staan onder steeds grotere druk. Verplichte trainingen, papierwerk en administratieve taken nemen een steeds groter deel van uw dag in beslag, waardoor er minder tijd voor cliënten overblijft. Ook deze taken zijn echter zeer belangrijk binnen de zorg en het is daarom essentieel dat uw digitale oplossingen daarop inspelen.

Sekoia gelooft in het ondersteunen van zorgverleners, zodat zij optimaal kunnen presteren. Wij geloven in het stimuleren van zorgverleners, zodat zij de beste beslissingen nemen en de beste zorg leveren. Daarom hebben wij Sekoia speciaal voor zorgverleners ontwikkeld, waarbij we uw ervaringen als hoeksteen voor ons technologieplatform hebben gebruikt. Wij stellen alles in het werk om te zorgen dat zorgverleners de beste zorg kunnen leveren, door uw kennis en ervaring in te zetten ten behoeve van iedereen.

Sekoia   /   2 Eastbourne Terrace   /   London W2 6LG   /   contact@sekoia-care.co.uk   /   Bel 07713 462853 Sekoia
2 Eastbourne Terrace   /   London W2 6LG
contact@sekoia-care.co.uk   /   Bel 07713 462853
Sekoia
2 Eastbourne Terrace
London W2 6LG
contact@sekoia-care.co.uk
Bel 07713 462853