Implementatie

Het kost slechts acht weken om Sekoia in uw woonzorgcentrum te implementeren. Het Sekoia-team geeft al uw zorgverleners een volledige introductie en een gedegen training zodat Sekoia al snel een natuurlijk onderdeel van hun werkdag vormt.

Binnen acht weken gaat u alles intern uitvoeren en beheren. Maar dat betekent niet dat u er alleen voor staat. Ons technisch ondersteuningsteam staat voor al onze klanten klaar en we blijven contact met u houden zodat u Sekoia optimaal kunt benutten. Wanneer we het platform bijwerken of nieuwe applicaties toevoegen, kunnen we uw managers en medewerkers ter plekke aanvullend trainen. U kunt erop vertrouwen dat we u altijd zullen begeleiden.

Aan de slag

Wij adviseren u om te beginnen met de meest eenvoudige oplossing voor uw woonzorgcentrum. Zo garanderen we een soepele start en kan iedereen zich rustig vertrouwd maken met de nieuwe technologie. Sekoia is volledig flexibel, wat betekent dat u op elk gewenst moment nieuwe applicaties kunt toevoegen. Zodra u vertrouwd bent met Sekoia en de gekozen applicaties, kunnen wij u helpen om uw systeem uit te breiden met nieuwe apps, zonder extra kosten. Alle applicaties worden door Sekoia ontwikkeld en worden regelmatig bijgewerkt om aan uw behoeften te blijven voldoen.

Wanneer u voor Sekoia kiest, brengen we eerst uw specifieke uitdagingen en vereisten in kaart. Zo kunnen we het Sekoia-platform perfect afstemmen op uw behoeften. Zodra dit gebeurd is, beginnen we met het trainen van uw team. We trainen eerst de managers die verantwoordelijk zijn voor de verdere implementatie, waarna er een uitgebreide training volgt voor al uw medewerkers, cliënten en hun familie.

Implementatie

Tijdens de trainings- en implementatiefase is het Sekoia-team elke dag in uw woonzorgcentrum aanwezig om uw medewerkers te trainen en te ondersteunen, zodat de overgang naar Sekoia soepel en probleemloos verloopt. Ter plekke kunt u altijd een beroep doen op het implementatieteam van Sekoia, terwijl het technisch ondersteuningsteam en de projectbeheerteams u vanuit het hoofdkantoor van Sekoia ondersteunen. Het technische team kan de nodige aanpassingen aan het platform uitvoeren of nieuwe applicaties ontwikkelen – Sekoia wordt volledig afgestemd uw specifieke wensen. Het platform wordt pas in gebruik genomen wanneer elk lid van uw team er klaar voor is en we begeleiden u tijdens het hele proces.

Tijdens het implementatieproces trainen we twee soorten gebruikers voor uw woonzorgcentrum. Er zijn normale gebruikers, zoals zorgverleners, die in een training van slechts twee uur leren hoe ze het platform moeten gebruiken. Daarnaast leiden we ook senior managers op tot 'supergebruikers', oftewel plaatselijke experts die andere medewerkers bij problemen kunnen helpen en die zelf nieuwe of tijdelijke medewerkers kunnen trainen.  U kunt altijd een beroep doen op het technische team van Sekoia en zo nodig komt het implementatieteam langs voor een opfriscursus.

Dagelijkse werking

Zodra u volledig operationeel bent, houden we regelmatig contact met u, zodat we er zeker van zijn dat u het Sekoia-platform optimaal benut en alles uit uw investering haalt.  Als u ooit ondersteuning of advies nodig hebt, staan wij voor u klaar met hulp en antwoorden.

Naast het trainen van zorgmedewerkers bieden we ook ondersteuning voor het senior managementteam om de door Sekoia verzamelde gegevens te gebruiken. Door deze gegevens te analyseren en gebruik te maken van de expertise van het Sekoia-team, kunnen wij u helpen om uw efficiëntie te verbeteren, besparingen te realiseren en hoogwaardige zorg te verlenen in al uw woonzorgcentra. Zodra u deze indrukwekkende functies gebruikt, zult u zien hoe Sekoia het verschil maakt en hoe uw investering zichzelf terugverdient. U kunt erop vertrouwen dat we altijd voor u klaarstaan. 

Sekoia   /   2 Eastbourne Terrace   /   London W2 6LG   /   contact@sekoia-care.co.uk   /   Bel 07713 462853 Sekoia
2 Eastbourne Terrace   /   London W2 6LG
contact@sekoia-care.co.uk   /   Bel 07713 462853
Sekoia
2 Eastbourne Terrace
London W2 6LG
contact@sekoia-care.co.uk
Bel 07713 462853